
התמימות, אחד המטבעות הדיגיטליים הפופולאריים בעולם כיום, עקפה ביטקוין מבחינת שווי שוק.
מטבעות קריפטוגרפיים עשויים להופיע בכותרות לרגע
אך יכולתם לבצע התקדמות משמעותית במימון הצרכנים הוציאה מהכותרות את טכנולוגיית ההקלטה המבוזרת, העומדת בבסיס המטבעות הדיגיטליים, במשך יותר מעשור. מרדף השיא הובל על ידי ביטקוין, המטבע הדיגיטלי בעל שווי השוק הגבוה ביותר, ואחריו את'ריום, המטבע השני בגודלו בהיקף השווי. מחירו של ביטקוין עמד על 60,000 דולר, וקבע שיא חדש, במקביל להנפקה הציבורית הראשונית של Coinbase המרת מטבעות חליפין. הוצג בשנת 2008 כמערכת תשלומים עמיתים לעמיתים (P2P) עבור עסקאות מקוונות, ביטקוין שלט בשוק הקריפטו מאז הוכרז לציבור בשנת 2009.
סין נקטה עמדה קשה בנוגע למטבעות קריפטוגרפיים
כפי שהיא עשתה ניסה במשך שנים לנקות את השווקים הפיננסיים ורואה בהם דרך להוציא כסף מהארץ. סין גם סגרה לאחרונה פרצות בקריפטוגרפיה המאפשרות למשקיעים סיניים לסחור בהמרות קריפטו בבורסות זרות. מחירו של ביטקוין צנח לאחר ההודעה על התנגשות שערכה ה- SEC בבורסות קריפטוגרפיים, בעוד שעל פי הדיווחים בינאנס נפרץ.
מחיר המטבעות הקריפטוגרפיים עשוי להתייצב כאשר השוק מתכונן ליתרונות הצפויים של שימוש במטבעות קריפטוגרפיים ביישומי בלוקצ'יין
מערכות מבוססות בלוקצ'יין, המופעלות על ידי ניירות ערך מסומלים, עשויות להחזיר את האמון בשוקי ההון לרמות תקינות. הביקוש למטבעות קריפטוגרפיים – לפחות – יכול להיות מקוזז על ידי עלייה בביקוש למטבעות קריפטוגרפיים לאחר סיום שוק השוורים בביטקוין, וזה עלול להוביל לירידה חדה במחירי מטבעות קריפטוגרפיים אחרים כמו אתריום וליטקוין, כמו גם ביטקוין. . כתיבה – At-Large עלול לקזז את התעניינות המטבעות הקריפטוגרפיים כתוצאה מההכשלה של ה- SEC על חילופי מטבעות קריפטוגרפיים, במיוחד כאשר השוק של הבור לביטקוין מסתיים.
ראשית, יש אלמנט ספקולטיבי במחירי הקריפטו המושך הן משקיעים המבקשים ליהנות משינויים בשווי השוק והן משקיעים המעוניינים בעתיד השוק לטווח הארוך.
על המשקיעים לצפות שהרוב המכריע של פרויקטים של קריפטו ייכשל או יהפוך לחסר ערך, הון סיכון – כתוצאה מכך. קניית מטבעות קריפטוגרפיים היא השקעה בשלב מוקדם, וההשקעה לא תהיה באותה רמת אבטחה כמו השקעה ישירה במטבעות קריפטוגרפיים.
כמובן
שווקי הצפנה הם תנודתיים, והפסדים של יותר מ -10% אינם נדירים עבור ביטקוין. לדוגמא, סוחרי מטבעות קריפטו בהווה ובעתיד צריכים לזכור כי עליות מחירים במטבעות קריפטוגרפיים, המופעלות בעיקר על ידי אירועים כמו החציון האחרון והקרוב של הביטקוין, קשורות לרעה לירידת מטבע ולעליית ריבית.
המהלך של Coinbase
המרחיק לכת, מראה היכן אנו נמצאים בקשת ההשפעה של הקריפטו על שוקי ההון. ללא הבנה בסיסית במסחר בשוק הקריפטו, כדאי לזכור שגאות עולה מעלה את כל הסירות, וכי מחיר ביטקוין מנופח בסופו של דבר לזרום לשאר שוק הקריפטו. אבל בלי להסתכל על שווי השוק, זה יכול להיות בעייתי, מכיוון ששווקי המטבעות הקריפטוגרפיים לעולם אינם ישנים.
הוא גם מאמין כי הרגולציה של קריפטוגרפים בארה"ב לא תהרוג בסופו של דבר מטבעות קריפטוגרפיים, ושהם יישארו. השוק ממשיך לצמוח ומסגרת ברורה לוויסות קריפטורי קיימת, מספר החברות המציעות שירותי קריפטו יגדל משמעותית. יוזמות כאלה עשויות לדרבן את צמיחתן של קרנות גידור קריפטו, מה שיגביר את הצמיחה של ניהול נכסי קריפטו. – —- שוק המטבעות מחולק לשתי קטגוריות: שווקי מניות ומטבעות וירטואליים, שניהם צפויים לצמוח בשנים הקרובות. הביטקוין מוביל את השוק ביותר מ -300 מיליון דולר בשנת 2019, המשקף את היוון שוק המטבעות. ושוק המטבע הווירטואלי פונה לשווקים של פחות מ -500 מיליון דולר בשנת 2019, על פי דו"ח שפורסם לאחרונה על ידי KPMG.
למידע אודות חדשות קריפטו ושוק ההון ולאתר נא לגשת לאתר bigshotnews.net
התפשטות הקטגוריות החדשות הללו מראה כי בעוד שביטקוין ממשיך להיות בעל השפעה חזקה
חברות סטארט-אפ בבלוקצ'יין חושבות יותר גדול ממסחר במטבעות קריפטוגרפיים. Coinbase, כמו חברות סטארט-אפ רבות בעולם הקריפטו, מציבה את עצמה כחברה במימון אשראי שעלולה לשבש את המערכת הפיננסית העולמית. Coinbase מניע סוג חדש של אמון במטבעות קריפטוגרפיים בכך שהוא מקדים את הדחיפה שלו לשוק המניות, על פי KPMG.
און, המתווך לביטוח וביטוח משנה שעובד עם מבטחים מכווני חוזה, שואף לפתוח את שוקי ההון על ידי מקור יכולת סיכון ממטבעות קריפטוגרפיים מתעוררים.
העסק מתמקד בבלוקצ'יין
מסחר וכריית מטבעות דיגיטליים ומתכנן לבנות תיק של נכסי בלוקצ'יין בשווי של יותר ממיליארד דולר באסיה עד שנת 2018. בבל, המתמקדת במטבעות קריפטוגרפיים מבוססים כמו ביטקוין ואת'רום, היא תיק ההצפנה הראשון מאסיה. הביטקוין נוצר כמערכת מזומנים עמית לעמית, אך הוא גם פתוח, שואב את נתוניו מהאינטרנט, הוא מבוזר ותומך בקריפטוגרפיה. הביטקוין, שהושק בשנת 2011, הוכיח עמידות להפליא, עם מחירים חדשים של כ -58 אלף דולר, ומשך מטבעות קריפטוגרפיים – משקיעים סקרנים.
תגובות אחרונות